Spetterende koopsomactie

Het is bijna zover. De lijfrenteverzekering of koopsompolis, die u jaren geleden heeft afgesloten, komt binnenkort tot uitkering. Ongeacht het doel waarvoor u deze polis destijds heeft afgesloten, is het nu van belang om een aantal goede keuzes te maken.

Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze. In verband met de opening van ons kantoor, kunnen wij u een bijzonder scherpe aanbieding doen. Wij nodigen u van harte uit om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Het kost u niks en levert u wellicht een beter voorstel op, dan uw huidige aanbieding. 

Zodra u besluit op ons voorstel in te gaan, belonen wij dat met een prachtige fles champagne waarmee u de uitkering van uw polis op gepaste wijze kunt vieren. Deze actie geldt alleen voor koopsommen vanaf € 25.000,-. 

Vraag een offerte aan

Met het onderstaande formulier kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw koopsom of lijfrente. Vul in het veld “Uw vraag of opmerking” het woord KOOPSOMACTIE in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor de benodigde gegevens.